Maciej Musiał Profile photo

Maciej Musiał

Biography :

Maciej Musial is a Polish actor and producer, known for The Witcher (2019), 1983 (2018), and Rodzinka.pl (2011), as well as his voice-over work.


Birthday    :   1995-02-11
Place Of Birth    :   Warszawa, Poland
Alternate Name    :   Maciej Musial
Known Movie/TV Credits    :   Unknown
Last Appeared In    :   Unknown

Known For

Filmography

MOVIES
The Peasants Jasio 2023-09-15
Making 1899 Self 2022-11-17
Wygrać marzenia 2022-03-30
Second Half Jaroslaw Kot 2021-05-28
Igraszki z diabłem Lucjusz 2020-01-13
Love Is Everything Daniel 2018-11-23
Two Crowns Zakonnik 2017-10-13
Dzień dobry, kocham cię! Tamara 2014-11-07
Mój biegun Janek Mela 2013-10-25
Dom na końcu drogi Piotr 2013-09-10
Offline Kacper Tarski 2012-01-01
Baby sa jakies inne Chłopak z autokaru 2011-10-14
Tv Series
1899 Olek 2022-11-17
Klangor Ariel Galej 2021-03-26
The Witcher Sir Lazlo 2019-12-20
DNA Tadek 2019-09-02
1983 Kajetan Skowron 2018-11-30
Czas honoru - Powstanie "Apacz" 2014-09-07
Krew z krwi Franek Majewski 2012-04-11
Prawo Agaty 2012-03-04
The Voice of Poland Himself 2011-09-03
Rodzinka.pl Tomek Boski 2011-03-02
Nowa 2010-03-11
Hotel 52 Lukasz 2010-02-25
Ojciec Mateusz Michał, wnuk Lucyny Wielickiej 2008-12-07
Ranczo 2006-03-05
Kuba Wojewódzki Himself 2002-10-04
Hotel pod żyrafą i nosorożcem Janek Miłobędzki